måndag 30 maj 2011

På besök i vackra försommar-Sverige

Sara och flickorna var i Sverige i 2,5 veckor och hann med mycket under denna tid! David anslöt sig till familjen efter att ha varit en vecka i USA. Ingrid och Sara var på Gotland med 7 tjejer, vi var allihop i Göteborg och Linköping och hälsade på släkten och Sara jobbade i tre dagar. Vi var på kortbesök i Nyköping hos Malte och Jakob med föräldrar och lekte med Vera också. Alice fick njuta av att vara mycket med sin farfar och farmor i vackra Brantstugan! Tack så mycket för hjälpen.
Ingrid har blivit så stor nu

Förgätmigej - som favoriten "Fifi Förgätmigej" sa Alice!

Lunchpicknick under trollträd

TomteIngrid med farfar


Bus med farfar

Alice hjälper till att sätta potatis

Gerd sprang Göteborgsvarvet! Här är vi på väg till Götet

Familjen Dittrich

Familjen Dittrich kom och hälsade på oss med barnen Adam, som är 1 månad äldre än Alice, och Linnéa, som är 1 månad äldre än Ingrid! Sara var fortfarande lite sjuk, så hon missade utflykten till det härliga vattenlandet där alla barnen badade och papporna åkte / försökte åka en jätteläskig superbrant vattenrutschkana. Vi var även på stranden och familjen Dittrich var på utflykt i Valletta.

På badutflykt till vattenland med jättevågmaskin

Ingrid njuter av vågorna på avstånd

Adam i statyn "White Shadow"

Linnéa och Ingrid på lekplatsen

Vicky, Tobias och Chloé

Efter att vi hade haft besök av Stor-Alice med familj kom Vicky, Tobias och söta Chloé till Malta. Tyvärr var Sara sjuk under deras vistelse, så hon missade alla spännande utflykter. Bilderna är därför från Vicky!




Påskfirande med Stor-Alice & familj

Vår Alice hade längtat så efter Stor-Alice

Lina och Ingrid har fin ögonkontakt
Över påskhelgen hade vi mycket efterlängtat besök av Stor-Alice med familj. Vi hade en härlig påsk med massvis med godis, påsklammstek och mestadels strålande sol. Alicearna lekte för fullt och lilla Ella och Ingrid började bekanta sig med varandra så smått!

Go och gla liten Ella, bara två månader yngre än Ingrid

Premiärtur med nya vagnen, tydligen sövande!

Alicearna fick blommor av blomstermannens son
Lina fixade fint diadem

Vilket underbart leende!