fredag 6 januari 2012

Maxad leksaksupplevelse och stora djur

Vilken spännande dag vi har haft i London! Davids bästa barndomsminne från London var besök på Hamley's, världens största leksaksaffär med anor från 1700-talet. Idag fick Alice uppleva detta leksaksparadis. Hon fastnade direkt för prinsessklänningarna. Själv kunde jag inte sluta beundra de underbara dockskåpen i fina färger med de allra sötaste små möbler.
Efter leksaksorgien promenerade vi västerut till Natural History Museum. Vilket enastående museum! Vi tittade på dinosaurier, olika utdöda däggdjur, kvastfeningen och gigantiska valar.
Så avslutade vi med lätt middag på Muriel' kitchen i Knightsbridge. Ingrid fick hela kökspersonalen att stå och dansa och vinka för att hon skulle skratta!
För övrigt så är vi så positivt överraskade att alla är så hjälpsamma här. Fast det oftast inte finns några rulltrappor eller hissar i tunnelbanan så behöver man inte vara orolig över att resa med barnvagnar - det kommer nån och hjälper till att bära innan man hinner börja se sig om efter hjälp! Mycket sympatiskt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar